Godt nytt år!

Ønsker alle en vakkert nytt år! Jeg er preget av siste tids hendelser. Min kamerat valgte å forlate denne verden. Deretter kom nyheten om Ari Behn. Jeg føler dette tema så nært på kroppen hver dag, og føler med andre som sliter med det samme og for dems pårørende.
Jeg er ingen ordkunstner, jeg er heller litt på grensen til banal og sentimental. Men som jeg leste i et minneord om Ari… Er det ikke på tide å legge vekk ironiens feighet? La oss være ærlige. Følelser er ikke farlig å snakke om.
Jeg vil hver dag i 2020 legge ut på bloggen min et håp til deg som er i mørket. Kanskje det treffer, men jeg treffer nok ikke alltid. Men om noen der ute får litt håp er det mer enn nok.
Jeg synes det skal være mer fokus på psykiatri fremover…det må til en opptrappingsplan. Vi har ikke flere å miste.
Husk at du er enestående!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no