10.januar

Alt til sin tid.

Jeg sliter med å være innlagt på grunn av sosialangsten. Men det har blitt bedre.
Når jeg er så syk at det handler om å overleve tenker jeg at innleggelsen kan bli brukt til nettopp det. Overleve. Så får jeg heller konfrontere angsten på et tidspunkt jeg er sterkere.
Jeg klarer faktisk å leve med sosialangsten, den er jeg vant til. Men mørket og tap av håp er veldig vanskelig.

Det som holder meg en del oppe er kunsten og planene rundt det. Planen nå er å spare til et kamera, som etter mine beregninger jeg skal kunne kjøpe 20.feb. Får så mange bilder i hodet av ting jeg vil utrykke med kamera. Vært en drøm lenge å kunne kjøpe et fint kamera. Men jeg har utsatt det i årevis, så nå er det slutt på prokrastineringen å hoppe i det!
Kanskje noe å vurdere, å skape noe? Skap hva som helst, det er ikke noe som er bra eller dårlig, bare det er ditt utrykk er det noe helt unikt.

“Practicing an art, no matter how well or badly, is a way to make your soul grow, for heaven’s sake. Sing in the shower. Dance to the radio. Tell stories. Write a poem to a friend, even a lousy poem. Do it as well as you possibly can. You will get an enormous reward. You will have created something.”

― Kurt Vonnegut, A Man Without a Country

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no